WORK IN PROGRESS

 

Det är svårt att fotografera en vit möbel, mot en vit vägg – belyst med strålkastare i en avlång hall. Men efter tre rundor med vit snickerigrund ser min förut så bruna och nötta byrå ut såhär. Redan nu passar den så mycket bättre här hemma och det som återstår nu är ett lager med vanlig snickerifärg så att färgen inte nöts bort och så lite piff runt knopparna. Jag och Fredrik håller på och dividerar om huruvidare vi ska måla med en täckande färg eller om vi bara ska lacka den med ett transparent möbellack. Han röstar på det förstnämnda, och eftersom att han är målare borde jag lyssna. Men eftersom att det är jag som ska måla hade ett helt transparent lack underlättat mitt arbete betydligt mycket. Jag är ju så ivrig på att få den klar. Tålamodet är inte det bästa när man vill ställa ut en möbel på en fin plats i hemmet, placera en vas med tulpaner uppepå och ta nya foton och visa er igen.

I skrivandets stund så befinner jag mig på jobbet. Jag ska jobba fram till 15:30 idag och sen ska jag försöka hinna med ett träningspass innan jag åker hem och tar över huvudansvaret för vårt lilla troll. Fredrik ska, om hans mående tillåter nämligen iväg på hockey. På väg hem från jobbet eller gymmet, beroende på vad det blir vore det fint att kunna handla med sig några pumpor som jag och Lilla My kan sysselsätta oss med ikväll. Inte för att det snart är halloween, utan för att det är mysigt att pyssla med sitt barn.

2 reaktioner till “WORK IN PROGRESS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s