DIG SKA JAG MÅLA OM

 
Den här byrån har stått i min mammas källare ett tag, och nu när vi var i Stockholm senast fick den följa med hem till Västerås. Det var när jag var höggravid min mamma gick förbi min mormors granne som rensade i sitt källarförråd och hittade den här godingen. Den nyblivna mormorn såg framför sig hur den här skulle stå i My’s rum och hur hon kunde förvara pennor och kritor och annat smått i de små men ack så många olika lådorna. När hon visade den för mig blev jag också kär i designen, men inte den bruna slitna ytan. Som ni vet så gillar både jag och Fredrik moderna inredningsdetaljer och möbler så nu har jag bestämt mig för att jag ska måla om den. Tyvärr går inte knopparna att montera loss och därför kan jag inte spraya de i mörkare svart färg, men möbeln ska få snida om till vitt. Jag tror och hoppas att det kommer att bli jättebra.

3 reaktioner till “DIG SKA JAG MÅLA OM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s