LINNEVATTEN MED BOMULLSBLOMMA

 

Godmorgon onsdag! Jag tänkte att vi skulle inleda det här inlägget med att prata om flaskan ni ser här över. Ni som är nyfikna, och uppmärksamma har nog redan läst att det är ett linnevatten från Washologi med doft av längtan bomullsblomma. En perfekt flaska att ta till när man vill att saker och ting ska dofta lite fräschare. Det går varmt på sängkläder, gardiner och till och med klädesplagg här hemma och är fantastiskt att ha i strykvattnet när man ska stryka plagg. Jag har till och med börjat använda det som rumsdoft här hemma och brukar spraya lite i varje rum på kvällarna innan jag tänder ljus och slår mig ner i soffan. Det finns en liten flaska med 100 ml som jag tänkte springa och köpa under morgondagen, tänk att ha en i väskan jämt. Jag tror att det finns fem eller sex olika dofter men längtan med doft av bomullsblomma är min favorit. Min mamma blev också helt kär i den när hon var här på besök senast.

Men nog pratat om ett linnevatten – idag blir det jobb sent in på kvällen. Centrumet som jag jobbar i har VIP-kväll och extraöppet till 22 med erbjudanden i varje vrå och i detta nu håller de på att montera upp scener, discolampor, glitter och annat pynt. Jag har till och med fått ballonger att klä in vår cafédel med. Det betyder alltså att jag inte kommer att vara hemma förrän vid 23. I bästa fall. Men speciella event är kul så det är ingenting att hänga läpp över.

6 reaktioner till “LINNEVATTEN MED BOMULLSBLOMMA

  1. Alltså wow – du anar inte hur glad jag är över den här kommentaren. Någon gång i somras trodde jag att du hade slutat blogga för gott, men nu ser jag att du uppdaterat igen från slutet av September. DU var verkligen en riktig favorit som jag tror att jag ledsamt rensade bort när jag trodde att du hade slutat. SÅ VÄLKOMMEN TILLBAKA. Ska också läsa ikapp allt nu. Och somna med ett leende på läpparna 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s