EN TISDAG SOM KOMMER BJUDA PÅ MÅNGA INTENSIVA TIMMAR

 

Den här tisdagen känns som en måndag, den enkla förklaringen till det är självklart min lediga dag igår. En ledig dag som följs upp av en dag som är allt annat än ledig. Faktum är att den är fullspäckad med både jobbtimmar och en träningsdejt. Alldeles strax ska jag och Fredrik hoppa in i bilen och strax innan 07 kommer han att ha släppt av mig på jobbet. Där jag sedan kommer att spendera de nästkommande tio och en halv timmarna. Timmarna innan öppning går alltid fort, man fyller croissanter med vaniljkräm på löpande band och gör mackor så att man kommer mer än halvvägs till hundra. Och vips så har två och en halvtimme gått och den första kunden står redo för dagens första kopp kaffe. Öppningspass är som allra lyxigast när man belyser möjligheten att lyssna på en ljudbok under tiden, göra sig en kopp te och hinna äta en varm fralla. Efter jobbet ska jag ta bussen ner på stan, åka nio våningar upp i en hiss och kliva av på gymmet. Där väntar en träningsdejt innan jag åker hem och äter middag och umgås lite med Fredrik innan läggdags. Det kommer att dröja många timmar tills dess att jag kommer hem igen – men det kommer nog att bli en alldeles utmärkt dag detta. 

En reaktion till “EN TISDAG SOM KOMMER BJUDA PÅ MÅNGA INTENSIVA TIMMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s