SISTA SEPTEMBER

Tänk att vi redan har kommit till veckans sista dag, och Septembers sista dag. Den här månaden har verkligen försvunnit i en handvändning och såhär i efterhand känns det inte alls som någon bra månad. Däremot fick vi en fin lördag hela familjen tillsammans igår. Fredrik var tillbaka hemma från jobbet strax efter elva och en timme senare satt vi i bilen och åkte ut mot Erikslund Shoppingcenter. Vi svängde in på XXL och köpte en försenad födelsedagspresent till mig – ett par gummistövlar, som jag redan har invigt. Och medan Fredrik sprang på Systembolaget gick jag och Lilla My in på ICA Maxi och köpte en ny dammsugare. En precis likadan som vi har haft de senaste två åren, men med en ny slang som inte är sönder. När vi kom hem igen tog Lilla My en eftermiddagslur medan jag och Fredrik hjälptes åt med lite fix i trädgården. Jag städade kaninburarna och han satte en ny tätlist i vår altandörr så att det inte ska komma in massa kyla nu i vinter. Sedan hjälptes vi åt och la undan parasollet, för nu är regnet och hösten här på riktigt.

När vi gick in igen åt vi lunch ihop och sedan fortsatte städningen inne. Jag hade ju tänkt att jag skulle ha städat hela lägenheten i fredags men utan en fungerande dammsugare är det väldigt svårt. Så vi fick ta lite tid på familjelördagen och hjälpas åt, men det gick fort och var under tiden My sov så det gör inte så mycket. Framåt kvällen frostade vi av frysen och sen gjorde vi hemmagjorda pizzor på tortillabröd. Redan innan 22 sov vi allihopa och idag ska både jag och Fredrik jobba. Min svärfar kommer hit och är barnvakt och My ser så mycket fram emot att träffa sin farfar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s