EN FRUKOST MED DEN LILLA

 

Strax efter 08 imorse kom Fredrik & Lilla My inflygandes i sovrummet och väckte mig med varsin puss. I ärlighetens namn så hade jag legat och tjuvlyssnat lite på deras röjande i vardagsrummet och i My’s rum ett tag. Medan de trodde att jag sov. Det är så fint att ligga och lyssna på familjen och halvslumra lite. Efter ett telefonsamtal från jobbet tog jag Lilla My i handen och gick upp och Fredrik åkte iväg till jobbet. Han är snart hemma igen och jag har laddat kaffebryggaren och lämnat en baguette till honom från min och My’s frukost. För när vi klev upp dukade jag fram frukost till henne och mig.

Gräddade baguetter i ugnen, kokade en kanna te, tände ljus, tog fram pålägg och hackade grönsaker till våra smörgåsar. Sen slog vi oss ner bredvid varandra i soffan och åt mackor framför nyhetsmorgon. Hennes lilla Pippi-kopp tog plats bredvid min kopp jag fick i morsdagspresent min första morsdag från min svärmor. My fick vatten i sin och jag hällde upp varmt te i min. Det enda som fattades var vår finaste pappa såklart. Är ändå så löjligt tacksam över att han snart kommer hem och att vi då får hela lördagen tillsammans. Så tacksam över kollegan på jobbet som löste en sjukskrivning utan att fråga om jag kunde komma in bara för att hon visste att jag skulle vara med familjen.

En reaktion till “EN FRUKOST MED DEN LILLA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s