VI SKA MÅLA SOVRUMMET BLÅTT

När jag och Fredrik flyttade in i den här lägenheten var vi så glada över att alla hemmets väggar hade nymålad vit kulör, bortsett från en tapetserad fondvägg i vardagsrummet med vitt mönster. Den försvann ganska snabbt och blev också vit och herregud vad vi trivdes med det där vita. Tills jag en dag bestämde mig för att vi skulle måla barnrummet grått. Och det har jag inte ångrat en sekund. Det förvandlade hela rummet till någonting fantastiskt och här i förra veckan frågade jag Fredrik om vi inte kunde måla om i sovrummet också. Just nu känns det kalt, kallt och tråkigt trots att jag hela tiden försöker trolla med inredningen och ibland sover jag till och med hellre på soffan för att jag känner mig lugnare i det harmoniska vardagsrummet. Det är ju inte riktigt rätt…

När jag föreslog ommålning för första gången var jag inne på en gråbeigekalkfärg, men det sa Fredrik blankt nej till. Lugnt och sansat förklarade han att antingen ska sovrummet vara vitt, grått eller mörkblått och eftersom att hemmet redan är så vitt och barnrummet är grått så föll valet på mörkblått. Jag hoppas att det här är ett projekt vi kan sätta igång inom snar framtid (Ja älskling, jag vet att du läser det här, och att du hatar att måla hemma, men för min skull). Jag ska vända upp och ner på hela internet för att försöka hitta en perfekt mörkblå nyans.

En reaktion till “VI SKA MÅLA SOVRUMMET BLÅTT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s