FROSTEN HAR KOMMIT

Frosten har kommit till Västerås, jag har hängt fram en tunnare vinterjacka inför avfärden till jobbet och Fredrik har satt på dieselvärmaren på bilen i hopp om att slippa skrapa rutorna när vi åker till jobbet. Tänk att temperaturen kan skena neråt så snabbt. Idag är det tisdag och jag skrattar återigen åt att jag ens försökt göra en veckans moodboard den här veckan. För det blir ingen hockey för mig idag. Fredrik måste jobba och jag blir hemma med Lilla My och det är dessvärre inte riktigt hållbart att släpa med henne till Stockholm och vara hemma vid 00:10 inatt när hon ska till förskolan vid 07:30 imorgon bitti. Så vi får kasta om planerna lite.

Nu om en halvtimme räknar jag med att befinna mig på jobbet och sen ska jag jobba fram till 15:30. På vägen hem ska jag åka och hämta ett paket och sen blir det tjejkväll. Funderar på att kanske eventuellt svänga förbi parken efter förskolan så lilla trollet får leka av sig lite. Sen vid 19:00 spelar AIK mot Modo och jag har tagit på mig att skriva matchrapporten då en utav mina skribentkollegor har fått förhinder. Håller tummarna för att Lilla My sover tills dess eller sitter som ett ljus i soffan så att jag verkligen kan se matchen ostörd. Men hur som helst – först jobb och nu ska jag ge mig iväg. Fredrik är och lämnar My på förskolan och när han kommer in igen förväntar han sig att jag ska stå redo vid dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s