VECKA 39

/MOODBOARD VECKA 39/

Den här veckan känns det som att jag säger hej bakom en skämskudde. För alla storslagna planer med bloggen går alltid i spillror – och jag är så fruktansvärt besviken på min prestation med inlägg den senaste tiden. Just nu känns det som att det inte spelar någon roll vad jag planerar, för någonstans finns det alltid någon som vänder upp och ner på mina planer. Arbetskollegor som blir sjuka, går hem tidigare eller bara inte gör sitt jobb. Fredrik som planerar in egna extrajobb lite varstans så att mina planer krossas. Eller saker som jag förväntar mig att folk har gjort, som de lämnar till mig så att jag inte har utrymme och tid för mina egentliga planer. Jag börjar bli lite trött på den här nonchalanta attityden som tänker ”Det är Moa, hon fixar allt”. För det enda det bidrar till är att alla andra får tid över för annat medan jag inte ens kan ta fem minuter och sätta mig ner och skriva ett blogginlägg. Men – nu ska jag sluta vara bitter, och försöka drömma om en bättre vecka.

En bättre vecka där jag hoppas att bloggen och fotografering får en central roll. För jag mår inte bra när jag inte får skriva, fota och uttrycka mig här inne. Den fina konversationen jag har med er bloggläsare via kommentarsfälten förgyller min vardag och den vill jag inte byta bort för något i världen. Jag har så mycket jag vill skriva om, fotografera och visa er och nu hoppas jag bara att jag har tid att göra något bra av kreativiteten.

Så träning då – jag vet helt ärligt inte när jag senast var på gymmet. För återigen, när i helvete ska jag hinna med det? När jag började planera den här veckan hade jag fyra pass i kalendern, som nu har blivit tre eftersom att Fredrik ska jobba över idag. Men jag hoppas komma iväg på lunchyoga på torsdag, köra ett eget pass på fredag och klämma in ett bodystep-pass på min lediga lördag.

Den största händelsen den här veckan är kanske dock att jag ska åka tillbaka till Stockholm igen. Nu när hockeysäsongen är igång är det eviga pendlandet också det. Men vad gör man inte för laget i sitt hjärta? Jag jobbar till 15:30 på tisdag, tar tåget 16:19, går på AIK-Modo, sover i huvudstaden och sen ska jag vara tillbaka på jobbet klockan elva på onsdag. För er del kommer det nog inte märkas så mycket att jag är på resande fot igen eftersom det är en sådan snabb visit men också för att jag valt att hålla min blogg och mitt supporterskap lite åtskiljt.

Be the girl who just went for it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s