VÄNTAR PÅ ATT SOLEN SKA TITTA FRAM

Så är premiärdagen här. Om lite mer än nio timmar släpps pucken som blir starten för AIKs hockeysäsong 18/19. Det bubblar av lycka inom mig och jag går och fäller lite glädjetårar här och där. Det blev sen nattning av Lilla My igår vilket ledde till att vi fick lite sovmorgon imorse. Vid 07:30 steg vi upp och upptäckte att det hade regnat under natten och nu sitter vi och väntar på att solen ska titta fram ordentligt. Precis utanför min mammas fönster ligger nämligen en av Stockholms mest omnämnda och omtyckta parker. Där lekte jag när jag var liten och jag hade tänkt att jag och Lilla My skulle gå ut dit och göra av med lite energi innan det är dags att sova middag. Men vi väntar nog en timme till så att solen förhoppningsvis hinner titta fram och trolla bort vattendropparna från lekställningarna och gungorna. Eftersom vi bara åkte på en kort visit hit där huvudmålet är hockeyn så packade jag inte med regnkläder eller andra bra ytterkläder att ha vid lek. Att släpa allt sådant på bussar, tåg och tunnelbanor hade gjort mig galen.

Men trots att det har regnat och snart blåser upp till storm så har jag det mysigt här på balkongen. Paulo Coelhos bok Segraren Står Ensam håller mig sällskap och My sitter och tittar på Greta Gris inne i soffan i vardagsrummet. Perfekt start på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s