MIN NYA HÖGRA HAND

 

Säg hej till min nya högra hand, som sitter på min vänstra arm. En utav mina födelsedagspresenter från Fredrik – en Polar M200. Eller helt enkelt en aktivitetsklocka, träningsklocka eller funktionsklocka – kärt barn har många namn. Jag tror faktiskt att det här är en utav mina käraste ägodelar just nu. Så länge jag har den runt handleden så mäts min aktivitet dygnet runt. Min puls, mina steg, min träning, min kaloriförbränning och till och med mitt sömnmönster. Jag vet inte hur många år jag har pratat om att skaffa mig en sådan här – och nu äntligen har jag en. Och den är perfekt. Det finns få saker i livet som egentligen är viktigare än hur kroppen mår. Och nu är det så mycket enklare för mig att förstå mig på kroppen i vissa lägen. Finare än så kan en present inte bli.

En reaktion till “MIN NYA HÖGRA HAND

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s