VECKA 38

/Moodboard Vecka 38/

Några timmar, eller många timmar senare än vanligt – här har ni veckans moodboard. Måndagen har redan passerat egentligen. Det med en kort arbetsdag mellan 07-13, därefter ett möte med en viktig person och en spontant inbokad nageltid. Jag gick från beigerosa till frostvitt med lite skimmer i – perfekt såhär lagom till hockeypremiären stundar. För, nu är det, trots att vi inte ska gå händelserna i förväg, just fredagen jag längtar efter den här veckan. Fredagen och hockeypremiär i Stockholm för mitt & Lilla My’s AIK. En hel sommar har gått, så många månader utan det som får mig att känna mig mest levande i världen – mitt supporterskap.

Men det är dagar innan fredagen också och det blir lite av varje den här veckan. Mindre jobbtimmar än vanligt och dessutom kommer större delar av onsdagen vigas till mor- och dottertid. Förskolorna har nämligen planeringsdag och jag har sett till att jag jobbar det sena passet på jobbet. Så jag ska inte börja jobba förrän 15:00 på onsdag och vi får en hel dag på oss att hitta på massa hyss. Jag hoppas på att höstvädret är lika fint som det var idag för då kan vi promenera i skogen och leka utomhus. Jag gillar de här lite kyligare dagarna som värms upp av solens strålar så att det blir varmt men luften förblir frisk och lätt att andas.

Med tanke på att jag mådde pyton förra veckan så blev det ingen träning då. Men min kropp skriker efter aktiv tid så jag har planerat in lite träningstimmar trots att jag kommer få ta det lugnt. På torsdag blir det dessutom en träningsdejt med en god vän. Det är kul att träna ensam men det är ännu roligare att träna tillsammans. Får se vad vi syr ihop för kul pass.

På fredag är det dags för huvudstaden, och älsklingslaget. Och jag och Lilla My kommer åka dit så att vi är där tills min mamma slutar jobbet. Hon ska nämligen också med oss på ishockeyn. Jag tänker mig en middag innan pucken släpps och sen blir vi kvar i Stockholm över natten. På lördag hämtar Fredrik oss så att jag hinner hem till jobbet igen till 11:00 sen jobbar jag båda helgdagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s