TILLBAKA TILL JOBBET

 

05:30 imorse ringde klockan och trots att det inte lockade så jättemycket att stiga upp ur sängen så gjorde jag det med ett leende på läpparna. För, det känns fantastiskt skönt att få gå tillbaka till jobbet idag. Nu vill jag inte kasta sten i glashus, eller ropa hej förrän jag är över ån – för det finns inga som helst garantier för att kroppen håller för arbete. Men att bara få gå dit och hoppas på att det kommer fungera är ett steg i rätt riktning. Det kändes som ljusår bort i söndagskväll när jag låg och krampade på badrumsgolvet hemma. Jag älskar ju mitt jobb, och mina kollegor och framförallt är jag en sådan där person som blir helt galen av att gå hemma och inte göra någonting om dagarna. Efter att ha tjatat hål i huvudet på Fredrik under någon timme igår kväll sa han ”Du, det är nog bra att du ska jobba imorgon” och så tittade han på mig som om jag vore världens jobbigaste människa. Allt sådant där är styrkebesked på att det iallafall går åt rätt håll.

OM kroppen håller, och orkar kommer jag att jobba en bit in på kvällen idag. Jag är schemalagd till 17:30 men det är fredag och i vår bransch har det en förmåga att smälla till vissa fredagskvällar, så man vet inte riktigt när man som näst sista man kan lämna stället och gå hem. Fredag ja – det för övrigt känns helt sinnessjukt i mitt huvud. Men det blir väl så när man har varit hemma i en vecka.

2 reaktioner till “TILLBAKA TILL JOBBET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s