SÖNDAGSRUTINEN HÅLLER I SIG

 
 

Söndagen är här igen och jag håller stenhårt på min kära tradition som nu är påväg tillbaka. Att ladda inför en ny vecka med hårinpackning, kroppsskrubb och en ansiktsmask. Tre söndagar i rad har jag fått förmånen att vara ledig nu, och Fredrik sa att han aldrig någonsin tror att det kommer att hända igen. Jag tror att han har rätt. Men när söndagar blir jobbdagar igen så är det ännu viktigare att hålla fast vid en lång stund i badrummet som då antagligen kommer äga rum på söndagskvällarna. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen – anledningen till att det fungerar att jobba i den takt som jag gör är att jag hela tiden hittar små stunder i vardagen som jag kan hämta energi ifrån. Det kan vara allt från att vara glad över att ha med sig matlåda till jobbet eller att få ha den där familjemiddagen som man inte hade räknat med.

Idag provar jag en ansiktsmask från Indy Beauty som Therese Lindgren står bakom. Det är hennes mud boosting facial mask och den innehåller aktivt kol och djuprengörande leror som absorberar orenheter. Det jag slogs av när jag använde den var hur himla dryg den är och hur lättapplicerad den är. Jag tycker att just lermasker brukar vara så svåra att få ut. Så stort plus för det. Den ska bara verka fem minuter vilket är perfekt för mig som är i småbarnsträsket och dessutom jobbar för mycket. Tid är inte någonting jag kan slösa med.

2 reaktioner till “SÖNDAGSRUTINEN HÅLLER I SIG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s