MITT KÖK BADAR I SOL

 
Mitt kök badar i solsken och runt köksbordet sitter min lilla familj. Fredrik, Lilla My och min mamma. De tre personerna jag värdesätter högst i livet. Vår katt Minus är också med och snor en köttbulle eller två från Lilla My’s tallrik när hon tittar bort. Fredrik åkte iväg och köpte färskt bröd imorse och jag har precis ätit upp min första köttbullemacka. Söndagen är här och vi har fyllt dagen med lite planer. Först och främst så ska vi gå till vallokalen och rösta. Fredrik ska åka iväg på jobb senare idag och klockan fyra kommer min svärmor förbi med lite saker till sitt barnbarn. Hon var i Ullared igår och kunde inte låta bli att köpa lite saker till My. Så fint. Min mamma ska åka tillbaka hem till Stockholm idag men jag hoppas att det inte blir förrän senare framåt kvällen. Vad tycker ni förresten om brickan jag la upp alla bröd på idag? Den är från när jag var liten och varje födelsedag jag har haft i livet har mamma kommit med paket och tårta på den. Nu när hon kom i helgen hade hon putsat upp den och det gör mig så rörd. Den ska få stå framme på mitt köksbord med ljus.

 

De senaste 24 timmarna har jag läst mycket om just valet i andra bloggar jag följer här på Nouw. Och jag tycker att det är viktigt att vi pratar om att det är val. Och belyser hur viktigt det är att vi röstar. Oavsett vilket parti man väljer att rösta på. Att rösta blankt är tusen gånger bättre än att inte lägga sin röst. När det kommer till att prata om vilket parti man röstar på så är jag kluven. Är det verkligen så intressant att veta hur andra röstar? Skulle ni vilja veta hur jag tänker?

En reaktion till “MITT KÖK BADAR I SOL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s