EN RIKTIG HÖSTLÖRDAG

 

Fredrik höströjer i trädgården, jag ska omvandla 4,4 kilo äpplen till äppelmos och Lilla My och hennes mormor sitter på golvet i My’s rum och lägger pussel. Katten ligger utsträckt på mattan i vardagsrummet och sover tungt och kaninerna bygger bo i halmen som jag har lagt in i deras burar i trädgården. Vi har med andra ord en riktig höstlördag här hemma. Min mamma kom till Västerås igår kväll och vi åkte direkt från mitt jobb och mötte upp henne på tågstationen. När vi kom hem gjorde vi middag, drack varsitt glas vin och bara snackade skit i soffan tills klockan slog 23. Imorse städade jag alla våra garderober här hemma och efter att jag har gjort äppelmos blir det nog en vända till förrådet för att hämta in lite varmare kläder. Jag älskar lediga helger där jag får möjligheten att fixa och dona hemma. Många blir nog stressade av mitt levnadssätt, att jag hela tiden har bollen i rullning, men jag skulle aldrig få för mig att slösa bort en hel dag på att bara kolla på serier eller sova. Min mamma är kvar till imorgon kväll och det blir som pricken över i:et när jag får umgås och ta tillvara på tid med henne samtidigt som jag är produktiv. För att inte tala om hur mysigt det är att få vara hemma med Lilla My två hela dagar.

3 reaktioner till “EN RIKTIG HÖSTLÖRDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s