OM ATT BLI RÖRD TILL TÅRAR AV GRATTISHÄLSNINGAR

 
 

Det är två och en halv timme kvar av min födelsedag nu och jag har precis slagit mig ner i soffan efter en fantastisk dag. Imorse sjöng Lilla My ”Ja må hon leva” för mig konstant i en halvtimme innan hon traskade iväg med sin pappa till förskolan, mina kollegor har överraskat mig på jobbet, människor i andra butiker i shoppingcentret har kommit för att räcka över gåvor och som om inte det var nog kom min fina vän, Kim, förbi med blommor från henne och hennes Joacim. Jag vet inte hur många kramar hon fick och jag vet inte hur mycket mina ögon tårades just där och då. För henne var det bara en fin gest att komma förbi mitt jobb efter att hon hade slutat sitt ganska nära intill mitt. För mig däremot betydde det hela världen, och vår nyvunna vänskap skänker mig verkligen otrolig glädje i livet. Ni vet när människor bara stormar in i ens liv, bosätter sig i ens hjärta på direkten och man bara undrar vart fan de har varit i hela ens liv? Så känner jag med henne, och med Joacim också för den delen – men han har alltid varit en nära vän till Fredrik och har funnits närmre här på ett annat sätt. Kim är ganska ny i stan och jag är så glad att de har funnit varandra.

Kort efter blomleveransen ringde de från My’s förskola och jag fick åka och hämta hem lillskroten. Hon var febrig och hängig och det blev tidig nattning ikväll. Vi fick mat hemlevererat via MatHem strax efter sju och då hade jag precis börjat möblera om här hemma. Jag knäckte en idé jag aldrig någonsin tänkt på och samtidigt som jag är glad över min egen briljans så är jag också arg över att jag inte kommit på det tidigare. Vardagsrummet som jag inte trivts i på länge har nu fått en helt ny känsla och jag är så spänd över att få visa det för er här om någon dag. Jag skulle kunna sitta här hela natten och bara mysa, men det börjar bli dags att avrunda dagen och det sista jag ska göra innan jag hoppar in i duschen är att svara på alla fina grattishälsningar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s