ONSDAGSLISTAN – HÖST

Det absolut bästa med hösten….
är utan tvekan att ishockeyn drar igång igen. Efter månader utan AIK ska jag få kliva upp på läktaren igen och glädjas och sörjas med laget. Annars är det den svala luften, att det är lätt att andas igen efter sommarens varma temperaturer och att man får bära både tjocktröjor och jackor.

Det sämsta med hösten….
är att julafton närmar sig. Jag har ingenting emot vintern, men julen och december behöver aldrig aldrig göra entré.

Mina planer för hösten…
handlar nog mest om att få ihop vardagspusslet. Nu ska tre ishockeymatcher i veckan, skribenttid, resor till Stockholm, bortaresor och dessutom Fredriks dito också in i schemat. Vi planerar att hitta någon dag då vi kan plocka svamp med min svärfar och jag vill fotografera mycket. Mer än så har jag inte planerat än.

I höst dricker jag…
citronvatten för att väcka kroppen på morgonen, hälsosamma smoothies innan och efter träningen och riktigt varmt te hemma i soffan på kvällarna eller på jobbet.

I höst äter jag…
gröt med äppelmos till frukost, matiga sallader till lunch och tyngre grytor och hopkok på kvällen. Helst av allt Fredriks kallopps med ris eller hans toast med egenplockade kantareller. Jag vill baka massor av bröd också.

Mina mest använda plagg i höst..
blir nog utan tvekan träningskläder då jag både jobbar och gymmar i dem. Jag ser fram emot att använda min cape jag fick av Fredrik för ett år sedan men vill också krypa ner i hans tjocktröjor, mina tjocktröjor och ponchos.

I höst läser jag…
inredningsmagasin, bloggar och recepttidningar.

I höst lyssnar jag…
för första gången på poddar utan att bli rastlös! Jag har bytt ut mina spellistor på Spotify mot P3 dokumentär innan jag öppnar på jobbet och hinner på en morgon lyssna på två avsnitt. Hittills har jag lyssnat på Mordet på Lotta, Häktesmordet, dödsmisshandeln av Riccardo Campoiani och mordet på Elin Krantz. Så brutala, så viktiga, så bra.

I höst tittar jag på..
Hockey, hockey och åter hockey… Men också på Bondeparet på TV4 det efterlängtade Efterlyst med Hasse Aro.

3 reaktioner till “ONSDAGSLISTAN – HÖST

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s