EN FAMILJEFRUKOST MED EN GLAD ÖVERRASKNING

 

Här hemma säger vi godmorgon idag med en tillbakablick från en utav helgens frukostar. Jag och My var uppe redan vid 05 då vi båda var klarvakna den dagen och innan Fredrik ens hade klivit upp ur sängen hade jag tvättat håret och gjort en hårinpackning, rensat och städat i Lilla My’s rum, plockat i och ur diskmaskinen och småplockat i hela lägenheten förutom i sovrummet där han låg och snarkade. När Fredrik vaknade och kom upp till oss tog han en dusch och drog på sig kläder och sen gav han sig iväg till affären för att köpa färskt bröd till vår frukost. Det finns få saker i världen som är så mysigt som familjefrukostar där man kan sitta hur länge som helst utan att känna sig stressad. Minus tog en stabil plats under My’s stol och fick sig en liten skinkbit hon tappade. Smart katt det där!

Förutom bröd och gott pålägg kom Fredrik även hem med någonting som heter Introjuice Superfood. Jag hade aldrig någonsin sett dem och var tvungen att googla fram både märke och produkter och hittade väldigt intressant information. Drycken är både laktosfri, glutenfri, utan tillsatt socker och har inga konserveringsmedel. Dessutom har den en hållbarhet i upp till ett helt år. Är inte det lite häftigt att få till det så utan att ha massa konstigt i? Den gula som heter kickstart innehöll äpple, banan, mango, passionsfrukt, ananas och baobab som är en frukt från ett träd i Afrika med högt näringsinnehåll. Den innehåller 50% kostfiber och vitamin C, magnesium och kalcium. Den orangea som heter shape up innehöll äpple, mango, apelsin, krusbär, grapefrukt, tranbär och gurkmeja. Gurkmeja är ju sedan tidigare känt för att hålla huden frisk och är laddad med antioxidanter. Och de var helt fantastiska. Efter lite vidare forskning förstod jag att det fanns fem olika smaker med olika effekter och att drycken faktiskt säljs både i livsmedelsbutiker, hälsoaffärer och bensinstationer. Nu ska jag ut på jakt!

En reaktion till “EN FAMILJEFRUKOST MED EN GLAD ÖVERRASKNING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s