LITE NYTT

I min Bucket List för Augusti som ni hittar HÄR skrev jag om att jag ville att bloggen skulle få ett nytt utseende. Jag hade verkligen tröttnat på headern och hade en förhoppning om att jag skulle få till en bild på hela familjen istället. Men det har det inte funnits tid för och så kom jag på den briljanta idén att samla bilder i ett bildcollage och göra till en header istället. Ni som är uppmärksamma har säkert redan märkt det, annars hoppas jag att det kommer som en fin överraskning nu. För mig blir det så mycket roligare att skriva när framsidan är uppdaterad, jag förstår om det kanske kvittar för er, men får jag bättre inspiration och tycker att det är roligare att skriva igen så kommer det ju återspeglas i inläggen också. Jag trivs bra med typsnitt, övriga layouter och annan design på bloggen så där har jag faktiskt inte varit och pillat. Och jag tänker nog låta det vara framöver iallafall. Sen vet man aldrig när mitt kreativa jag kickar in och får för sig saker.

I mitt huvud snurrar det som vanligt tusentals ideér och iallafall ett femtiotal rör för tillfället bloggen. Jag gillar att ha återkommande inlägg på bestämda dagar. Som måndagens moodboard, onsdagens lista och söndagens resumé. Jag har planer på att lägga till ett recept i veckan, ha en ”min dag i bilder” i veckan och lite annat. Vi får se vad det mynnar ut i. Hur som helst så känner jag mig mottaglig för all typ av inspiration just nu, och det är fantastiskt kul. Nu handlar det bara om tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s