NÄR GRÖNKÅLEN SPELAR STÖRST ROLL

 

Idag har varit en lugn dag, en lugn dag om man jämför med mitt livs vanliga dagar alltså. Det blev ingen morgonträning, och ingen kvällsträning heller för den delen. Jag tog sovmorgon, jobbade bara åtta timmar och efter det storhandlade jag med familjen. Sedan jag kom hem vid fem har jag bara småplockat lite i hemmet, busat med Lilla My och gosat med Minus. Jag har pratat i telefon med min mamma i en timme, medan jag låg raklång i sängen, och här för en stund sedan gjorde jag en utav mina favoriträtter – grönkålspasta. Och för första gången på flera månader kände jag den där riktiga hungern när jag slog mig ner med tallriken framför mig. 52 tabletter om dagen tar lätt bort hungerkänslan och det har verkligen visat sig de senaste månaderna. Nu, nu finns glädjen till maten igen. Men trots att jag inte har gjort så mycket så ligger jag helt utslagen i soffan nu. Orken är som bortblåst och det känns som en kamp att ens ta sig in i duschen. Det måste vara nattens krampanfall och näsblod som spökar, men det är konstigt det där – att ju mer man gör, desto mer energi får man. Så fungerar det iallafall för mig. Receptet på grönkålspastan hittar ni förresten här: Recept: Grönkålspasta

En reaktion till “NÄR GRÖNKÅLEN SPELAR STÖRST ROLL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s