DEN BÄSTA MATÅRSTIDEN ÄR NU

 

Grytor som fått puttra i flera timmar, varma pajer, färgglada rotfrukter och soppor. Hösten är här och med det också den absolut bästa matårstiden om ni frågar mig. Efter en varm sommar där det har varit svårt att få i sig mat längtar jag nu efter att få duka upp djupa tallrikar och stå i köket i flera timmar. Möjligheten att gå ut och grilla, vilket är det bästa med sommaren – finns fortfarande och inte ens en sallad är fel. Ni hör ju själva varför höst är den bästa matårstiden. Igår dök Augustinumret av Buffé ner i vår brevlåda, och av alla saker som är bra med ICA så är nog det det bästa. Jag älskar den tunna matinspirerande tidningen mer än allt. Allt från recepten till layouten och texten. Tänka sig att en gratistidning (när man är ICA-medlem) kan slå alla andra recepttidningar på fingrarna så. Nu ser jag fram emot storhandlingen ännu mer.

Klockan är precis sju och jag ska alldeles strax ge mig av mot jobbet. Igår inledde jag min första av tio dagar på raken utan en ledig dag och än känns det inte så tungt. Jag är van att jobba på i det tempot och det ligger förvånansvärt korta pass på schemat den här gången. Idag jobbar jag bara 8-16 istället för 8-18 som jag brukar och jag tror att jag kommer stå där lite förvånad när klockan slår 16 och det är dags att gå hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s