MORGONTRÄNING

Sovmorgnar i all ära, men idag har jag startat dagen på mitt favoritsätt. För redan innan klockan hade slagit sex imorse hade jag klivit utanför dörren och börjat resan mot gymmet. 06:15 drog jag mitt gymkort i kortläsaren och sen gick jag en mil på löpbandet. Inte så fysiskt jobbigt, men trots det en ansträngning och framförallt en psykisk påfrestning att bara plöja minut efter minut. Speciellt när man går sig till skavsår som kändes av redan efter tio minuter. Lisa fanns i gymmets spinningsal under tiden jag knatade på och när vi båda var klara sjönk vi ner på Kajens City, en salladsbar som nu blivit en del av vårt gym och åt frukost. En färsk ciabatta och en kopp te fick det bli för att ladda batterierna igen. Jag längtar redan till nästa morgonpass, som faktiskt infaller redan imorgon. 06:30 är det dags för Yin Yoga och jag känner på mig att morgonträning kommer att bli en del av min dagliga rutin. 

En reaktion till “MORGONTRÄNING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s