EN PRESENT I GRÖN KULÖR

 

Tänka sig vad han kan ibland (läs: oftast, eller alltid) min Fredrik. Bara överraska sådär från ingenstans. Idag när han kom hem hade han ett litet paket med sig som han räckte över och i det låg det två träningsplagg i den gröna färgen jag förälskat mig i nyligen. Först köpte jag en grön puff till hallen, sen ett par gröna mjukisshorts som både jag och Fredrik älskar när jag bär här hemma. Och nu har han utökat den gröna kollektionen. Och jag är helt förälskad – både i honom och kläderna. Mest för den fantastiska överraskningen och att han träffar så rätt varenda gång. Vet ni att detta är det tolfte och trettonde plagget från just Stronger jag får av honom? Nio träningstights, tre sportbhar och ett par shorts. Wow alltså. Jag funderar på att yoga i shortsen imorgon bitti redan.

Idag var det jag som fick äran att hämta hem vårt lilla troll från förskolan och det är lika fantastiskt varenda gång. Hon såg mig redan när jag var på gångvägen utanför och släppte allt hon hade i händerna och sprang och mötte mig vid grinden. Om inte det är kärlek på högsta nivå, så säg. Vi gick våra två minuter hem och sen har vi dansat, sjungit, lekt i bollhavet, ritat och gosat med katten sedan vi kom hem. Fredrik gjorde mat vid halv sex och här nu strax innan sex åt vi en familjemiddag ihop. Eftersom att jag inte jobbar kontorstider kan det vara svårt att få ihop de där middagarna och när vi väl har tid att sätta oss ner uppskattar jag de extra mycket. Nu nattar Fredrik My och jag ska gå ut i trädgården och spendera lite tid med kaninerna och sen vankas det bad i familjen jacuzzi inne i badrummet. Som upplagt för en toppenkväll.

2 reaktioner till “EN PRESENT I GRÖN KULÖR

  1. Gud vad snällt och underbart att få en sån överraskning! Förstår nu att ni också verkligen uppskattar de där middagarna ihop, vi brukar inte heller få till det men när vi väl är hemma alla tre och kan käka i lugn och ro är det så jäkla mysigt 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s