EN MORGON MED HEMMAJOBB

 

Tänka sig att det redan är onsdag – jag förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen. Men kanske är det så att tiden går snabbt när man är mitt uppe i att leva livet. Igår under min yin yoga-klass kändes det dock som att jag kunde bromsa tiden lite. Och bara vara i nuet. Jag tillät inte ens hjärnan att springa iväg och tänka på vad jag skulle äta till middag när jag kom hem. Och det är verkligen sådan typ av tankekontroll jag känner att jag behöver i mitt liv just nu. Jag behöver få landa lite och hitta en plats där jag bara kan vara. Yogalokalen uppe på World Class här i Västerås har stor potential för att kunna bli just den platsen. Därför har jag suddat ut de tyngre träningspassen den här veckan och istället skrivit dit en Hatha Yoga imorgon och ytterligare en Yin Yoga på fredag morgon, 06:30 innan jobbet. Men slutpratat om det för nu.

Idag har jag spenderat morgonen och förmiddagen med administrativ tid hemma. Jag har hoppat mellan två olika jobb, och haft möte om ett tredje som kanske blir av. Försökt lägga upp hockeysäsongens försäsongsmatcher, mejlat och beställt grejer till cafét och haft skypemöte med en tredje part. Hektiskt, men roligt och rofyllt att jobba hemifrån på något vis. Kunna sitta hemma i soffan med en kopp te och jobba har sin charm det också. Men, så blir det inte länge till. Om en halvtimme ska jag kliva ut genom dörren och åka och vara på plats på ett utav jobben. Enda fram till stängning vid 20:00 ikväll, och sen är jag nog inte hemma förrän vid 21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s