TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

 
Trött, tröttare, tröttast. Det definierar oss här här hemma idag. Både jag och Fredrik jobbade många timmar igår, Lilla My busade järnet på förskolan och Minus var hemma ensam för första gången. Så det är klart att det tog på krafterna. Allt som allt skrev jag 11,5 timmar på min tidsrapport igår. Först jobbade jag 07:00-17:30 och sen åkte jag hem och bytte av Fredrik så han kunde åka och kolla på ett jobb som ska startas upp. Jag nattade Lilla My mellan 18 och 19 och sen var jag tvungen att sätta mig med ytterligare en timmes jobb. Vår största beställning som görs en gång i veckan och utgör det mesta av det vi säljer. När Fredrik kom hem hjälptes vi åt och lagade mat och sen hängde vi in tvätt, röjde i köket, jag tog en dusch, la en ansiktsmask och städade kattlådan. Så, jag kom inte i säng förrän vid 23. Och så ringde klockan imorse vid 05:10.

 

Idag väntar ett lika långt pass som igår, fast utan administrativ tid hemma. Vid den tidpunkten jag satt och gjorde beställningen igår tänkte jag idag nämligen befinna mig i en yogasal för 75 minuters Yin Yoga. Det kommer bli min drivkraft idag. Att jag vet vad som väntar när arbetsdagen är över. Jag kommer att komma hem sent, men det kommer att vara så värt det efter att ha tagit hand om kroppen.

3 reaktioner till “TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

  1. Jag jobbar inom café och catering. Allt från att baka allt som säljs över disk till kunder, stå och sälja över disk till att jobba på stora event, bröllop och producera stora cateringbeställningar! 😌

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s