ATT AVSLUTA EN 11 TIMMARS ARBETSDAG MED YIN YOGA

 

04:00 väckte han mig – vår fyrbenta lilla varelse. Då hade han sovit klart för natten och tyckte att han hade tid för bus och lek. Han bet mig i mina tår, sprang ett halvt marathon i mitt ansikte och bad och bönade om uppmärksamhet. Jag tog upprepande gånger ner honom från sängen, och ut från sovrummet – och sen kunde jag inte somna om. Jag låg i någon sorts dvala tills klockan ringde vid 05:10 och sen klev jag upp. Plockade undan lite hemma, drog på mig arbetskläderna och sminkade mig innan resten av familjen kom upp. Jag och Fredrik hjälptes åt att få Lilla My förskoleredo och sen lämnade vi henne vid 06:30. Tjugo minuter senare steg jag in på jobbet och sen jobbade jag fram till 18:00. Då hämtade Lisa upp mig och så åkte vi till gymmet för att utföra Yin Yoga mellan 18:30 och 19:45. 75 minuter med varierande positioner för bindväven som man håller i 5 minuter. Herregud vad det stretar och spänner, men kroppen tackar en för det så mycket efteråt. Det är precis det jag behöver just nu. Och jag har redan bokat in två yogapass till den här veckan. Istället för att varva upp och göra av med energi behöver jag den här veckan varva ner och hämta energi.

Jag var hemma för nästan exakt en timme sedan och möttes av mat på bordet och tända ljus överallt. Han är duktig på de där små sakerna i vardagen, min Fredrik. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig vid 22 vilket ger mig 50 minuter till att ta vara på innan dagen är slut. Jag tänkte att jag skulle ta en lång varm dusch och sen dricka en kopp te och lägga en ansiktsmask. Precis som på bilderna här över – det är ett bra tag sedan jag fotade dem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s