VÄLKOMMEN HEM MINUS

 
 
Förutom den heta passionen för hockey och det djupa intresset för lego finns det en sak till som kännetecknar Fredrik. Han är en kattmänniska av rang. Och även vår dotter har ärvt det av honom. Jag, jag kan inte påstå att jag faller under det begreppet. För jag är en hundmänniska. En hundmänniska som nu har katt. För efter tre och ett halvt års tjat från Fredrik och ett års tjat från Lilla My har jag också inbillat mig att katter är fantastiska. Och det senaste dygnet har varit fantastiskt. Tur och retur till Linköping för att hämta den gråa lilla kärlekshanen som sedan han kom hem har rivit en tavla, boxats med palmen 82 gånger och kört rally i lägenhetens alla rum. Och så har han sovit sådär alldeles ljuvligt både på mattan i vardagsrummet men också i min famn, på min kudde under natten och vid mina fötter. Han passar så bra här hemma hos oss, i vår kaosfamilj.

 

Välkommen hem, Minus.

5 reaktioner till “VÄLKOMMEN HEM MINUS

  1. AW så söt! jag var absolut inte ett fan av katter för något år sedan, sen blev jag erbjuden av att ta över en kattunge som inte kunde stanna kvar i de hemmet hon bodde i pga allergi i familjen. och nu är det min bebis och skulle inte kunna klara mig utan henne.. hon är överallt där jag är och jag vill dessutom ha en till.. sambon är inte alla lika övertygad 🙈🤣

    Gilla

  2. Men så söt!! Är verkligen ingen kattmänniska haha tycker de är för oförutsägbara för mitt kontrollberoende, men kattungar är ju så jävla söta 😭

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s