ELEFANTER I GRÅTT

 

Gråa toner och elefanter, det är precis så rätt som det kan bli i barnklädesdjungeln. H&M har förstått det och Elin känner mig utan och innantill när det kommer till den punkten. Så självklart tyckte hon och Måns att My ska bära dem här plaggen i höst. Och det tycker jag också. Jag bara längtar tills det blir lite kallare ute och långärmat blir ett givet val att klä vår lilla i igen. Eller ja, nu för tiden klär hon faktiskt sig själv genom att bestämt stå och säga ja eller nej vid klädbyrån i hennes rum. Plötsligt skriker hon bara ”rosa” eller ”elefant” och då vet man vilken kulör och vilket djur hon vill ha på tröjan eller byxorna för dagen. Allt som oftast är det underbart att ge henne möjligheten att välja själv. På så sätt växer hon som individ. Ibland är det tålamodsprövande och tufft när hon vägrar sätta på sig kläderna man plockat fram. Varje mynt har två sidor.

5 reaktioner till “ELEFANTER I GRÅTT

  1. Maja brukar också vilja välja kläder själv. kan bli i ens ögon helt galet ibland men och andra sidan, vad gör det? de blir så lyckliga och stolta när de gör själva. som Maja säger till mig ”mamma sluta, kan själv” 😂💛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s