UTANFÖR MITT FÖNSTER ÄR HIMLEN GRÅ

Nu längtar vi efter hösten lite.

Det är mulet och grått utanför mitt fönster, sådär disigt – nästan så att man skulle kunna tro att det är lite kyligt och rått ute. Om man inte hade vetat bättre förstås. Och det gör jag ju, jag som svettats och kämpat i den svenska sommaren år 2018. I soffan bredvid mig sitter Lilla My i bara blöja och borstar tänderna, alldeles strax ska vi gå den korta vägen till förskolan och sen ska jag & Fredrik åka till jobbet. Jag jobbar fram till 15:30 idag så jag hinner med både en förskolelämning och förskolehämtning. Det hör inte till vanligheterna och det gör mig självklart jättelycklig. Sen blir det planeringsfredag här hemma ikväll. På söndag ska vi ha kalas för vår nyblivna tvååring och jag har knappt ägnat en tanke åt vad vi ska bjuda på. Jag har dock bortsett från tårtan då ingen i familjen är särskilt förtjust i det. Förutom min svärfar kanske, men han får stå ut med glass i stora lass istället.

2 reaktioner till “UTANFÖR MITT FÖNSTER ÄR HIMLEN GRÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s