KÄRLEK PÅ FYRA BEN

 
 

Igår var det tisdag och efter att ha gått tillsammans hela familjen och lämnat Lilla My på förskolan skjutsade Fredrik mig till jobbet innan han åkte till sitt. Jag var på jobbet strax innan sju på morgonen och sen jobbade fram till 16:00. Jag jobbar ju i ett köpcentrum omringad av ett helt område med butiker, bilaffärer och annat kul. Så när jag hade slutat knatade jag ner mot Arken Zoo som ligger en bit ifrån mitt centrum och mötte upp familjen. Där inhandlade vi det allra viktigaste inför vår nya familjemedlems ankomst på lördag och sen åkte vi hem och medan Fredrik nattade Lilla My somnade jag på soffan. När han kom upp lagade vi mat tillsammans och sen gick jag ut och spenderade ett bra tag ute i trädgården med mina långöron. Jag kom på mig själv hur lyckligt lottad jag är när jag stod där ute och såg ut över mina ägor. Nu är inte vår trädgård evighetslång men den innehåller ändå det viktigaste: två odlingsställen där vi har både jordgubbar, sallad, morötter, lök och örter. En grön gräsmatta, vår lilla redskapsbod, sittplatser när vi får gäster, ett stort parasoll att gömma sig under och så två kaniner. Jag har själv växt upp med både höns, kaniner, katter och hundar och det är så fantastiskt att få Lilla My lite av den möjligheten också. Det har gett henne ett helt annat tålamod och en försiktighet som är så fin. Förståelse för andra individer helt enkelt.

Strax innan 05 imorse fastnade Lilla My med sitt knä mellan spjälorna i sin spjälsäng, hur man nu kan lyckas med det? Och efter det kunde varken hon, jag eller hennes pappa somna om. Lilla My för att hon var ledsen, jag på grund av adrenalinet och Fredrik för att My tjatade hål i huvudet på honom. Så jag och My gick upp och startade dagen tidigt idag. Vi gick upp till kaninerna och pussade på dem och nu myser vi i soffan. Snart kommer Fredrik upp och då ska vi göra oss klara för förskola och jobb och sen ska jag jobba fram till minst 20:00 ikväll. Det blir en lång dag, men sen är det bara morgondagen kvar och så är jag faktiskt ledig hela helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s