NÄR PLANER GRUSAS OCH FÖRSTÖRS

 

Och så är vi här igen – när livet inte riktigt blir som man har tänkt sig. När sena lämningar på förskolan istället blir en tidig lämning och sjukhusbesök för min del. Och där löftet om att hämta Lilla My tidigt sprack och gick upp i rök då jag var tvungen att jobba kväll. Igår kände jag en ganska uppgiven känsla över hur dagen blev, men idag är det bara att ta nya tag. Min tvååring hatar mig inte för det. Däremot kanske hon hatar mig för att jag och hennes far splittrar dagens planer också. Men mest hatar jag nog mig själv. Tanken har hela tiden varit att vi ska åka till Stockholm hela familjen och se AIK träna på Hovets is. Jag har sett fram emot det så mycket att nästan ingenting annat har spelat någon roll den här veckan, men nu blir det inte så. Varken jag eller Fredrik kan gå tidigare från jobbet idag vilket gör att vi inte riktigt känner att vi hinner ta oss iväg. Det är ett beslut vi tar med otroligt bitter eftersmak – men ibland blir det så.

Klockan är 05:51 och jag har varit uppe i tjugo minuter. Idag ska vi samåka till jobbet, jag och Fredrik. Eller ja, vi båda börjar tidigt och han ska köra mig till jobbet innan han kör till sitt. Sen jobbar vi lika många timmar, exakt samma tider innan vi åker och hämtar Lilla My på förskolan. Efter det skulle vi behöva uträtta några ärenden, för på lördag åker vi nämligen och hämtar en ny familjemedlem. Spännande va?

En reaktion till “NÄR PLANER GRUSAS OCH FÖRSTÖRS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s