DET VANKAS KRÄFTSKIVA I ÅR IGEN

Inlägget är i samarbete med Partykunge

Förra året satte jag och Fredrik en ny tradition till världen. En kräftskiva här hemma hos familjen Larsson/Rundberg. Helt traditionsenligt med västerbottenpaj, snaps, sånger och flera flera kilon med kräftor kokta i egen lag. Vi höll på från 14:00 på dagen till 04:00 på natten och allt blev så galet lyckat. Jag som håller inredning kärt såg självklart till att det var pyntat till en förbannelse. Allt från röda ballonger till serpentiner i rött och vitt, hängande kräftgirlanger och annat kul. Till och med speciella kräftknivar och skaldjursknäckare hade vi. Ni vet ju hur jag är, allt eller inget. Ska man göra någonting så ska man se till att göra det ordentligt. Och faktum är att det inte var så svårt att få till det trots att det var många komponenter som skulle fungera tillsammans. Det krävs bara en bra planering.

Den första september i år går traditionen av stapeln igen. Gästerna har börjat OSA, jag har börjat fundera över bordsplaceringen, börjat planera femkampsgrenarna och välkomstbålen. Och fyllt en hel varukorg hos Partykungen med dekorationer och andra fantastiska saker att ha till firandet. Precis som förra året. Den hängande kräftan som ni ser här över fullständigt älskar jag och nu är jag redo att beställa hem en hel drös med sådana och sätta upp lite varstans i hemmet. Produktutbudet de har på sin hemsida går verkligen inte av för hackor och det är någonting jag varmt, från hjärtat vill rekommendera. Inte bara om ni ska ha kräftskiva utan även om det vankas andra firanden eller fester. Det finns så mycket fina saker som gör att det är lätt att piffa till allting lite extra. Det är så fantastiskt kul för både festfixare och gäster när kvällen följer ett tydligt tema som dyker upp vart man än vänder blicken. Lite mindre än fyra veckor kvar – sen är det dags!

En reaktion till “DET VANKAS KRÄFTSKIVA I ÅR IGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s