PRESENTER I FORM AV ELEFANTER

´

Det finns ingenting i livet som är finare än när personerna du älskar av hela ditt hjärta, älskar ditt barn av hela sitt hjärta. Då är kärlekscirkeln komplett. Som ni vet så fyllde Lilla My år i torsdags, tanken var att hon skulle ha fått besök av Elin & Måns redan samma dag. Men jag var rätt dålig fysiskt så vi valde att flytta det till igår istället. Så efter att jag hade jobbat klart åkte vi hem och inväntade våra hedersgäster. För det är ungefär vad de har blivit i vårt hem, aldrig någonsin har ett par utöver mig & Fredrik känts så självklart innanför dessa väggar. De kom strax innan 18, finklädda med paket i handen. Vi grillade vanliga hamburgare, halloumiburgare och lekte i trädgården. Lilla My var överlycklig över att se de igen och när det var dags att avrunda kvällen och skiljas åt gick hon ut och la sig raklång på gräsmattan och grät. Men vi lovade henne att de skulle ses snart igen och så blev det många kramar i hallen.

Paketen de hade med sig var alldeles för många, och alldeles för bra för att vara sanna. Alla med ett gemensamt tema: elefanter. Familjens favoritdjur. Jag älskade varenda liten grej, speciellt en present som var till oss båda, men den ska jag skriva mer om i ett annat inlägg. Här över ser ni ett par gummistövlar och en matchande regnjacka iallafall. My satte på sig stövlarna omgående och så fort hon hade fått på sig regnjackan ville hon ut i trädgården. Besviket upptäckte hon dock att det inte var något regn. När det regnar nästa gång när vi är hemma har jag dock lovat henne att hon får gå runt i sina nya stövlar och sin nya regnjacka där ute under den regnande himlen hur länge hon vill.

2 reaktioner till “PRESENTER I FORM AV ELEFANTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s