HÄMTA ENERGI I DET ENKLA

 

Ett nio timmars arbetspass är avklarat och nu sover familjens minsting medan den ena föräldern bloggar i soffan och den andra står vid spisen och steker hemmagjorda köttbullar. Det blev nio intensiva timmar på jobbet idag, och av någon anledning har måndagarna varit hysteriska de senaste sex veckorna. Vilket är förbannat kul sett till försäljningssiffrorna men också förbannat slitsamt då vi inte har någon aning om hur vi ska schemalägga med personal. Hur som helst så är det enkelt att ge sig själv en klapp på axeln efter en sådan här dag och någonstans där, i stoltheten över mig själv och det jag åstadkommer – finner jag styrkan. Jag får ofta frågan om när jag får tid att hämta energi, men jag har lärt mig att hämta energi i allt det hektiska. Att hämta energi i varje nöjd kund, i varje utförd syssla på jobbet. Att få hämta energi i att få kliva innanför dörren hemma och vara några timmar med familjen. Jag tror att det blir lite vad man gör det till. Sen är det klart att jag också behöver och förtjänar helt lediga dagar, men jag är inte beroende av dem på samma sätt längre. Enbart på grund av att jag har ändrat mitt synsätt. Det är fantastiskt vad man kan göra.

Bara att avsluta det här inlägget och publicera det blir en energiboost i sig. För att jag har valt att göra det till ett mål som jag snabbt kan uppnå. Snart ska jag äta middag och sen ska jag ta en lång dusch, tvätta bort sminket och lägga en ansiktsmask.

En reaktion till “HÄMTA ENERGI I DET ENKLA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s