KVÄLLS- OCH MORGONRUTIN

 

Klockan är 19:29 och jag börjar sakta men säkert avrunda den här lördagen. Jag jobbade mellan 07:30 och 14:00 idag och sen åkte jag, Lilla My och Fredrik till Rocklunda och gick på Västerås första officiella isträning. Där stod hon min dotter, mitt bland VIKare och skrek ”Heja AIK! AIK AIK AIK!” Hon må vara pappas tjej men hon är mammas gnagare, och inget gör mig så stolt som det. På onsdag åker hela familjen till huvudstaden för att se på AIKs första officiella träning på Hovet, det handlar ju om att ge och ta i ett förhållande.

Lilla My somnade för tjugo minuter sedan och direkt efter nattningen gled jag in i badrummet och tvättade bort sminket och rengjorde ansiktet. Jag tar alltid bort allt mitt vattenfasta smink med babyolja och sen rengör jag tillsammans med Foreos Luna 2 och Löwengrips Clean & Calm ansiktsrengöring. Jag vet helt ärligt inte vad jag gjorde med mitt liv innan jag ägde en Luna 2 och ansiktsrengöringen är också helt fantastisk. Rekommenderar dem båda varmt. Nu är köttfärsen snart klar på spisen och snart ska jag och Fredrik äta tacos. Efter det tänkte jag djupdyka i boken jag började läsa igår.

2 reaktioner till “KVÄLLS- OCH MORGONRUTIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s