AMBITIONER & PAULO COELHO

 

Jag hade en ambition om att jag skulle stiga upp strax efter 05 imorse för att ha tid att sätta mig med bloggen i lugn och ro och både skriva morgoninlägget men även tidsinställa ett till i eftermiddag när jag är på jobbet. Den ambitionen delade inte jag med min andra personlighet, den morgontrötta personligheten. Och jag släpade mig upp ur sängen vid 06:30 istället. Vid 07:30 kommer Elin och hämtar upp mig här hemma och sen åker vi iväg och jobbar av ett lördagspass. Sen vet jag inte riktigt hur resten av dagens planer ser ut. Jag känner mig inte riktigt på topp och i skrivandets stund skulle jag nog bara vilja åka tillbaka hem efter jobbet och dra täcket över huvudet, se något avsnitt av en ny serie och somna tidigt. Men det kan hinna ändra sig!

Efter inlägget igår åt jag lite middag och sen la jag mig raklång i soffan och började på en ny bok. Som jag har nämnt tidigare är Paulo Coelho min favoritförfattare och den här gången satte jag tänderna i hans bok Brida. Snabbt läste jag 50 sidor utan att blinka och sen var jag så trött att jag bara orkade hoppa in i duschen innan jag gick och la mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s