PÅ EN PUFF PÅ GOLVET

 
Lilla My sover, tvättmaskinen mullrar i bakgrunden och fläskpannkakan har en dryg halvtimme kvar i ugnen. Och här sitter jag, på en liten puff på golvet mitt i vardagsrummet och bläddrar i en gammal inredningstidning. Jag har ryckt till mig en filt i önskan om att få sitta under den och ha det mysigt, men jag vet inte vem jag försöker lura. Jag sov liksom med en kylklamp i sängen inatt. 05:00 imorse ringde klockan och strax efter 06 satte jag mig på bussen till jobbet. Där jobbade jag fram till klockan 16 och sen sprang jag in och köpte en ny regnoverall till Lilla My. Vi har ju varit så bortskämda med sol nu att jag inte ens tänkt på att hon växt ur sin regnoverall hon hade innan sommaren började. Nu har vi faktiskt haft skurar i Västerås tre dagar på raken och det är så välkommet.

 

Snart ska vi äta middag sen tänkte jag lägga mig raklång i soffan och försöka döva träningsvärken från gårdagens mördarpass. Det är knappt så att benen bär mig idag, och imorgon lär det bli ännu värre. Men – träningsvärk är den bästa värken så jag ska låta bli att klaga.

En reaktion till “PÅ EN PUFF PÅ GOLVET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s