DEN MEST GODHJÄRTADE PERSONEN JAG MÖTT

Fredrik brukar ofta påstå att vägen till mitt hjärta går via magen. Och eftersom att han både har – och försöker fortsätta inneha mitt hjärta varje dag så skulle man kunna tro att det ni skådar på bilderna här över är hans påhitt. Men det är det verkligen inte. Och jag vill inte tänka tanken på hur det skulle sluta om jag bad honom att baka småkakor. Jag tror faktiskt att han skulle bränna ner vårt hus. I den här påsen ligger dock ett innehåll jag känner mig helhjärtat trygg med. För kakorna har inte bara bakats av en fantastisk vän och kollega, de har bakats av en konditor.

När jag började på mitt nuvarande jobb i januari träffade jag henne för första gången. Mina första två, eller tre dagar var hon där och spred glädje innan hon försvann till sin konditorutbildning i Göteborg. Elise som hon heter, har kommit på tal några gånger sedan dess och jag log verkligen alltid när hon kom på tal. För att jag på den korta stunden då verkligen fick känslan av hennes helhjärtade och godhjärtade personlighet. Så ni kan nog omgående lista ut vem som blev alldeles salig när jag fick höra att hon skulle komma tillbaka och jobba med oss igen. De senaste två veckorna har varit tuffa veckor på jobbet. Vi har sålt mer än under julveckan innan årsskiftet men ändå har Elise, jag och Elin haft fantastiskt roligt. Det har funnits skratt även i de stunderna med mest stress. Och i måndags innan personalmötet räckte Elise fram sina hemmagjorda kakor till mig. Jag i min tur började gråta. Och när jag smakade dem fällde jag också en tår. Och Fredrik – han är helt lyrisk här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s