ETT BRA AVSLUT PÅ VECKAN

 

Titta vilket fint avslut jag fick på veckan igår. Jag jobbade till 18:00 och när familjen kom och hämtade mig åkte vi och köpte med oss mat hem. För min och My’s del blev det en plocksallad och Fredrik köpte med sig en kebabpizza. När vi hade ätit middag allesammans nattade jag Lilla My och när jag kom upp igen hade Fredrik tänt ljus, och så föreslog han att vi skulle ta oss ett bad i jacuzzin. Så jag tappade upp vatten, satte på spotlightsen i karet och slängde i en badbomb. Med varsin kall dryck sjönk vi sedan ner i badet och pratade om livet. Om veckorna som varit, om veckorna som kommer och saker vi har inplanerat längre fram. Vi pratade om semestern i Sälen vi har inplanerad i början på nästa år och om My’s tvåårsdag. Ett helt perfekt sätt att avsluta veckan på. Och en välbehövlig egentid bara vi två. Det finns inte tid för städning, tv-tittande eller mobilanvändning när man ligger i badet.

4 reaktioner till “ETT BRA AVSLUT PÅ VECKAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s