EN LITEN HÖRNA I EN AVLÅNG HALL

 
I två år har vi bott i den här lägenheten, med den väldigt väldigt långa hallen som folk säger. Och innanför dörren har det antingen stått en barnvagn eller en svart pall. Inte särskilt välkomnande, inte särskilt smickrande i inredningshjärtat. Jag har länge kollat efter puffar, för vem älskar inte puffar? Det finns så många olika varianter men till slut föll valet på de här två från Jotex. En i dimrosa och en i mörkgrön – varsin färgklick. Pallen är någonting jag köpte för väldigt väldigt länge sedan och egentligen skulle jag vilja ha någonting annat där emellan, men saker och ting måste ju få växa fram i ett hem. Den gör sig bra där tills vidare, med lite inredningstidningar, en blomma och ett ljus. Det blir så fint på kvällen när vi släcker i hallen och tänder ett ljus där innanför dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s