BLOMBUD & DAGENS PLANER

 

Titta vilket fantastiskt blombud jag fick i torsdags! Med den finaste lappen jag någonsin läst – men den håller jag för mig själv tills vidare. En omtanke i vardagen, lite pepp och glädje kom i en blombukett och jag stod i dörren med tårar i ögonen när jag tog emot den. Nu står den ståtligt på barbänken i köket och gör mig påmind om att jag har fina människor i mitt liv som finns där dygnet runt om det skulle vara något.

Idag är det lördag och jag ska alldeles strax ge mig av mot jobbet. Efter att jag har jobbat 8-16 ska jag sätta mig i bilen och åka till Tortuna som ligger utanför Västerås. Där ska den årliga grillfesten (Nej, lugn! Vi ska inte grilla, vi vet om förbudet) gå av stapeln tillsammans med nära och kära. Laguppställningen är lite skadeskjuten i år då många redan hade annat inplanerat eller jobbar, men trots att vi blir några färre ska det bli jättemysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s