”MAMMA OCKSÅ BYGGA!”

 

Tänk att få vakna av att en tvååring kommer bärandes på sitt nya Duplo, rycker en lite i handen och säger ”Mamma också bygga” Det gjorde jag idag och det är få saker som slår det. Lilla My är så lycklig för sitt nya djurtåg och vi byggde Duplo en hel timme imorse. Helt perfekt med en lugn start på morgonen idag då min kropp fortfarande inte är på topp. Nu har hon dock lämnat Duplot på golvet i vardagsrummet och springer runt och sprider ut sina bollar från bollhavet överallt i hela lägenheten. Lägenheten som för övrigt ser ut som ett bombnedslag. Så det blir någonting att ta tag i om kroppen tillåter.

Fredrik är iväg och tjuvstartar sina jobb efter semestern idag och blir borta större delen av dagen. Vilket faktiskt är lite mysigt, för då får jag & Lilla My tid för varandra. Välbehövligt mor- och dotterhäng. Jag ska låta min kropp vila ett tag till och se om smärtorna kan ge med sig innan jag spikar dagens planer.

En reaktion till “”MAMMA OCKSÅ BYGGA!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s