TRÄNINGSVÄRK OCH TE

 

Imorse var det allt annat än lätt att ta sig upp ur sängen, trots att jag igår gick och la mig bra mycket tidigare än de andra kvällarna den här veckan. Redan vid 05:20 bestämde sig Lilla My för att gå upp med sin pappa men jag följde inte efter förrän en timme senare. Det med en djävulsk träningsvärk i många delar av kroppen. Med glädje – för träningsvärk är den bästa värken. Ett exemplariskt bevis på att kroppen är under uppbyggnad. Jag längtar redan till morgondagens pass.

Mitt morgonhår har letat sig in i en stram bulle på huvudet, jag har kladdat lite smink i ansiktet och ser faktiskt ut som en människa trots att jag inte riktigt hunnit bli pigg nog att känna mig som en. Alldeles strax ska familjen köra mig till jobbet och sen ska jag jobba ett oklart antal timmar. Eftersom det är löningsonsdag är det jättesvårt att säga hur mycket folk det kommer vara och således också när jag kommer komma hem. Målsättningen är att kunna gå hem runt 18:00, men vi får se! Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag slänga på mig skorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s