NYTTA, NÖJE OCH LYCKA

Tisdagen den 24 Juli 2018 börjar gå mot sitt slut, och det är skönt att sitta här en timme innan läggdags och känna att man är nöjd med dagen. Att man har hunnit fylla den med så mycket som får mig att må bra. Saker som spelar roll. Först jobbade jag mitt absoluta favoritpass på jobbet – öppningen. Perfektionisten i mig älskar att vara först på plats och styra upp dagen, dekorera montrarna som jag vill och se till att saker och ting är på sin plats. Till skillnad från igår så gick jag hem i tid. Klockan 15:00 hade jag jobbat mina åtta timmar och bad familjen att hämta mig på jobbet. Bara så att jag hann pussa på dem lite innan jag åkte iväg till gymmet. Lisa hämtade mig på parkeringen här hemma och så åkte vi iväg och körde ett pass med fokus på bålstabilitet och coremuskulaturen. Sen sprang vi en vända på löpbandet innan vi åkte hem. Det är något speciellt med att träna tillsammans med en god vän, det finns något väldigt mäktigt i att slita, kämpa och bli svettiga tillsammans. Det är som att jag blir starkare när hon är där bredvid. När jag kom hem efter att ha tränat var det en liten tjej som mötte mig direkt vid dörren och skrek att hon ville bada. Så jag bytte om från träningskläder till bikini och hjälpte henne på med hennes baddräkt. Sen gick vi ut i trädgården och hoppade i poolen. På tal om att bada så har jag glömt bort att visa er bilderna från när vi var på stranden under semestern. Vår Lilla My älskade det verkligen av hela sitt hjärta, och poolen i trädgården är verkligen ett bra alternativ för vårt lilla badmonster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s