NÄR SEGRA SEGRAR

 

Lejonluf’s A Star Is Born – Segra, det var henne min söndag kretsade kring. För hon och hennes underbara familj var här i Västerås för att ställa ut henne i sin första officiella tävling någonsin. För mig innebar det att jag fick hänga med Elin, som är en utav de tuffaste kvinnorna jag vet. Och hennes söner Isidor och Melwin som även dem har en speciell plats i mitt hjärta. Redan klockan tio hämtade de upp mig hemma och strax efter 14 stod det klart att Segra vunnit sin juniorklass och även fått med sig ett cert. Det är så himla häftigt att få vara med om vänners framgångar lite på sidan av. Jag hade med mig kameran och tog lite bilder under dagen, favoritbilden får nog Elin stå för. Ser ni leendet på hennes läppar på sista bilden? Det var bara några sekunder efter att hon fått höra att Segra kommit etta med högsta betyg. Älskar att det går att fånga sådana här ögonblick och att man dessutom har bilderna för all framtid sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s