EN LÖRDAGSFISKETUR

Jag tror att alla håller med om att man är mer nöjd med vissa dagar i sitt liv. Eller iallafall stunder. Här över har ni bilder från en sådan stund. Jag, Fredrik, vår dotter och min svärfar i en båt med solen på himlen. Mycket mer än så kan man faktiskt inte önska sig av livet. Det var första gången för Lilla My ombord på en båt och jag var lite orolig för att hon skulle leva rövare eller vara rädd, men hon satt så fint bredvid mig större delen av turen. Som allra högst skrattade hon när pappa och farfar fångade fiskar. Så hon har verkligen fattat hela grejen med det här med fiske iallafall. När vi kastade tillbaka de små fiskarna blev hon arg och sa till oss på skarpen. I hennes värld räknas även de minsta och det är en sådan fin tanke.

Har ni sett hur lika Fredrik och hans pappa är? Jag lever med en man som är i total förnekelse, han tycker inte att det finns några likheter alls. Men det är ju bara att kolla på bilderna jag har fångat. Wow vilka likheter. Och personlighetsmässigt är nog den ena värre än den andra. Lika som bär passar bra in i det här sammanhanget.

Helt plötsligt under fisketuren kom regnet som en blixt från klar himmel. Himlen öppnade sig över oss och vi var tvungen att åka iland på en öde ö och gömma oss under träden ett tag. Vilket hjälpte föga eftersom att vi redan var genomblöta, men det är sådant där man kommer att skratta åt i framtiden. Efter regnet hade lagt sig rodde vi ikapp det, smart va? Vi blev lite mer blöta och sen packade vi in oss i bilarna och åkte hem. Fredrik fångade flest fiskar och kammade även hem den största så han var nöjd med dagen. Svärfar fick med sig en hel del fisk hem och Lilla My var överlycklig över upplevelsen som hon fick dela med sin Bamse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s