SOMMARENS SISTA SEMESTERDAG

 

Sommarens sista semesterdag är här och jag ställde klockan redan innan sju för att stiga upp med tuppen. För Lilla My räknas det som sovmorgon att sova till sju, och hon har sovit så bra hela natten. Istället för att ligga på latsidan den här sista semesterdagen ska jag traska iväg till Rocklunda arenorna där Fredriks hockeylag VIK brukar husera. Men igår och idag flyttade hundarna in och idag ska min fina vän Elin ställa ut sin Segra. Vi har inte setts på evigheter så det ska bli så fint att träffa henne, hunden och barnen. Tänkte passa på att agera fotograf också, och har ni tur så kanske Elin låter mig dela lite bilder på bloggen sen. Men jag lovar ingenting, det är ju inte för den sakens skull jag fotograferar idag och alla vill inte alltid dela sitt privatliv med någon annans bloggläsare.

Jag tittar på bilderna från Varbergs Kusthotell så ofta och har liksom med mig energin därifrån. Det stärkte mig verkligen både fysiskt och psykiskt. Utsikten, solen och havet. Fantastiskt. Nu ska jag packa ner kameran och andra nödvändigheter och vänta in Elin och familjen.

2 reaktioner till “SOMMARENS SISTA SEMESTERDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s