TILLBAKABLICKAR OCH DAGENS PLANER

Med ynka två dagar kvar av min semester tänkte vi i familjen att vi skulle anamma det här med båt- och fiskelivet tillsammans med My’s farfar. När jag var höggravid var vi ute på isen och anglade tillsammans med min svägerska och hennes barn, och i början av förra året var vi ute allihopa igen och pimplade. Jag älskar att jag lever tillsammans med människor som uppskattar det här naturlivet. För det är ju så jag är uppväxt, i Vaxholm – skärgårdens huvudstad. Så det är lite märkligt att vi egentligen aldrig tagit en sommartur med min svärfars båt och fiskat tillsammans. Jag antar att det är för att det aldrig har funnits tid innan. Men idag finns det tid och alldeles strax ska vi styra bilen mot Ramnäs där Fredrik är uppvuxen och där min svärfar fortfarande bor kvar. Sen blir det några timmar på sjön. Förhoppningsvis kan vi få lite fisk och framförallt så ser jag fram emot att visa Lilla My någonting som jag tycker är fantastiskt. Tänk vilken gåva det är ändå, att ha chansen att föra saker vidare till sina barn.

2 reaktioner till “TILLBAKABLICKAR OCH DAGENS PLANER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s