ETT STYCKE HOTELLRUM VID HAVET

 

Här bodde vi inatt – 52 steg från det öppna havet. 52 steg från Kattegatt. Och som jag älskar västkusten efter det här. Det finns sammanlagt 157 hotellrum här på Varbergs Kusthotell, både enkla och flådiga. När jag bokade så valde jag det allra enklaste, med tanke på att man enkom vill göra en enda sak här inne. Sova. Iallafall om ni frågar mig. Det är alltid fantastiskt med fina hotellrum, precis som det här som vi bor i också är. Men att lägga extra pengar på just rummet kändes inte som en prioritering då omgivningen och de andra faciliteterna är helt fantastiska. Igår promenerade vi flera kilometer längs med strandremsan och spaavdelningen är öppen 07:00-23:00 varje dag. I hela 24 timmar, från 14:00 vid incheck igår, till 14:00 idag har vi tillgång till det. Vem vill ligga på rummet då?

Ändå så tycker jag så mycket om det här rummet. De stora fönsterna, att sängen för en gångs skull inte består av två sängar som glider isär. Okej på riktigt, ni kan inte förstå min lycka över det. Finns få saker i världen som gör mig så besviken som två enkelsängar som blir en dubbelsäng på ett hotellrum. Går knappt att rulla runt utan att man hamnar emellan sängarna och inom tio sekunder befinner sig på golvet. Det lilla skrivbordet framför fönstret blev en given blogghörna, såklart och till och med den beigebruna färgen på väggarna i rummet bidrar till ett speciellt lugn. Nu ska jag dock sluta prata hotellrum och gå ner och spendera lite tid i spaavdelningen. Ikväll hoppas jag hinna berätta allt om sparitualen och alla häftiga upplevelser som finns här.

2 reaktioner till “ETT STYCKE HOTELLRUM VID HAVET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s